default_mobilelogo

vouw-met-verpakking-300Hotmelts en natuurlijk ook koudlijmen (PVAc en VAE) voor elke barrière, coating, laminaat op massief- en golfkarton. De kwalitiets- en Rendements verbeteringen die de laatste jaren zijn gerealiseerd in het opzetten en sluiten van hulsdoosjes, Tray’s en omdozen zijn ongekend.

Dit allemaal na omschakeling van de traditionele EVA gebaseerde hotmelts naar de verder doorontwikkelde Metalloceen hotmelts Advantra™ en swift®therm advantage.

Sterk verbeterde thermische stabiliteit en dus significant verminderde kans op aanzetting / randvorming in de Tank en verstopping van de nozzles, geen walm, met een daarbij ≥ 20% lager verbruik en minder onderhoud aan apparatuur en vervanging van onderdelen.

Haal het maximale Productie rendement en neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend advies op maat kunnen aanbieden

Waarom Maiburg Lijmen ADpro van Dop?

  • No-nonsens bedrijf
  • Bij ons bent u een gewaardeerde klant en niet slechts een nummer
  • Professioneel advies, begeleiding en follow-up
  • Uitgebreid pakket aan Hoogwaardig Technologische lijmen van de HB Fuller Group, de meest innoverende lijmproducent ter wereld.
  • We leveren vanuit eigen voorraad
  • Wij zijn er gewoon wanneer u ons nodig heeft

 

Lijm moet een betrouwbare en onopvallende factor zijn in uw Productie Proces, zorgend voor een maximaal haalbare efficiency en resulterend in een hoog overall line-rendement

Maiburg ADPro van Dop

Schutweg 6
5145 NP  Waalwijk

T: +31 (0)416 - 566 530
F: +31 (0)416 - 566 531
E: verkooplijmen@maiburg.nl